top of page

Th 7, 16 thg 11

|

Tiny Paws

ART PROJECTS: CARD FOR TEACHER DAY

Ding, dong. The new school year has started for almost 3 months, so surely the students have also had unforgettable memories with their friends and teachers. On the occasion of the upcoming Vietnamese Teachers' Day on November 20th, why don't we make small gifts together to express our gratitude to

Registration is Closed
See other events
ART PROJECTS: CARD FOR TEACHER DAY
ART PROJECTS: CARD FOR TEACHER DAY

Thời gian & Địa điểm

9:30 16 thg 11, 2019 – 11:30

Tiny Paws , Tiny Paws Art Workshop, Saigon Pearl, Phường 22, Bình Thạnh, Ho Chi Minh City, Vietnam

Giới thiệu về sự kiện

 [English caption below] 

MỘT MÓN QUÀ THẬT ĐẶC BIỆT GỬI ĐẾN CÁC THẦY CÔ GIÁO 💝💝💝 

Ding, dong. Năm học mới đã bắt đầu gần 3 tháng rồi, chắc hẳn các cô cậu học trò cũng đã trải qua nhiều kỷ niệm khó quên bên cạnh bạn bè và thầy cô. Nhân dịp Ngày Nhà giáo Việt Nam 20/11 sắp tới, sao chúng ta không cùng nhau làm những món quà nho nhỏ bày tỏ lời cảm ơn đến những người cha mẹ thứ hai của mình? 

20/11 là một truyền thống tốt đẹp của người Việt Nam ta, là dịp mà các học sinh gửi lời tri ân đến những người thầy, người cô tận tụy trong mỗi bài giảng. Cũng như những năm trước, đây sẽ là một chủ đề thú vị cho các bài học sắp tới ở lớp vẽ Tiny Paws. 

Các bạn nhỏ sẽ tự tay làm những tấm thiệp đa dạng về màu sắc, kiểu dáng và nội dung để tặng cho người giáo viên mình yêu quý; chỉ từ những nguyên liệu đơn giản là giấy, keo và len. 

Làm thiệp thì ai cũng làm được, nhưng để làm ra những tấm thiệp thật ý nghĩa, thật xịn thì phải là những artist nhí của Tiny Paws. 

Tại chuyên đề, các bé sẽ được hướng dẫn kỹ thuật: 

- Tạo hình 

-       Kỹ thuật pop up 

- Cắt dán 

- Phối hợp màu sắc 

💝THÔNG TIN LỚP HỌC: 

✔ Đối tượng: các bạn nhỏ từ 7 đến 15 tuổi  

✔ Ngày: 16/11/2019 

✔ Thời gian: 09:30 - 11:30am  

✔ Liên lạc: 0375181060 (tin nhắn) 

Thông tin cụ thể về khóa Art Projects: 

https://www.tinypaws.vn/book-online/art-projects-class 

Nhanh chân đến gia nhập cùng Tiny Paws thôi nào! 

------------------------------------------------------------------------------- 

A TRULY SPECIAL GIFT TO THE TEACHERS 💝💝💝 

Ding, dong. The new school year has started for almost 3 months, so surely the students have also had unforgettable memories with their friends and teachers. On the occasion of the upcoming Vietnamese Teachers' Day on November 20th, why don't we make small gifts together to express our gratitude to our second parents? 

November 20th is an amazing tradition of the Vietnamese as well as a great occasion for students to express their thankfulness to dedicated teachers. As in previous years, this is absolutely an interesting topic for upcoming lessons of Tiny Paws’ drawing class.

 Children will be making cards of various colors on their own, along with design and create unique content to give to the teachers they love. They can do all of that things only with simple materials like paper, glue and wool.  

Anyone can make cards, but those who can make meaningful and genuine cards are definitely the little artists of Tiny Paws. During this project, the kids are going to be taught how to: 

- Shape 

-       Pop up techique 

- Collage 

-       Coordinate colors 

💝ART PROJECT COURSE INFORMATION 

✔ For children from 6 to 15 years 

✔ The 28th of September and the 5th of November, 2019 

✔ Time frame: 09:30am - 11:30am  

✔ 0375181060 (message only) 

Come and join us now! 

Chia sẻ sự kiện của bạn

bottom of page